ΑΕΚ: «Η υποτίμηση του φούτσαλ και της ομάδας μας σε όλο της το μεγαλείο»

95

Μετά από λανθασμένους χειρισμούς των αρμόδιων της κλειστής αίθουσας «Κίτιον», ο αυριανός αγώνας ΑΕΚ-ΑΕΛ για το πρωτάθλημα φούτσαλ θα διεξαχθεί στο «Μελκονιάν».

Το γήπεδο παραχωρήθηκε στην Ομόνοια και στη Νέα Σαλαμίνα για να προπονηθούν ενόψει του αγώνα Σούπερ Καπ στο βόλεϊ την Παρασκευή. Έτσι οι φουτσαλιστές της ΑΕΚ θα αναγκαστούν να… ξεσπιτωθούν.

Αναλυτικά:

«Μετά από απόφαση κάποιων “αρμόδιων” η ομάδα μας δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΛ την Πέμπτη (13/10) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Φούτσαλ ως γηπεδούχος στην φυσική της έδρα, το “Κίτιον”, αλλά στο κλειστό γήπεδο “Μελκονιάν” στην Λευκωσία. 

Ο λόγος; Την Παρασκευή (14/10) θα διεξαχθεί στο “Κίτιον” ο αγώνας του Σούπερ Καπ πετόσφαιρας Ανδρών και την Πέμπτη (13/10) το γήπεδο θα χρησιμοποιηθεί για την διεξαγωγή προπονήσεων των δύο φιναλίστ, αντί για τον αγώνα ΑΕΚ-ΑΕΛ του πρωταθλήματος Φούτσαλ.

Ακόμη και μετά από συζητήσεις αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούσε να διευθετηθεί ούτε η αλλαγή ώρας των προπονήσεων και του αγώνα, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ομάδες. Η υποτίμηση του αθλήματος και της ομάδας μας σε όλο της το μεγαλείο!».