ΑΕΚ: Συνεδρία και αποφάσεις για τη διαιτησία (Δηλώσεις)

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, τόνισε πως απόψε θα αποφασιστεί τι θα πράξουν όσον αφορά τη διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η επόμενη μέρα είναι δύσκολη. Όταν χάνεις με τόσο σκληρό και οδυνηρό τρόπο ένα παιχνίδι είναι και πιο δύσκολο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι από τα παιχνίδια που κανείς δεν θέλει να χάνει με αυτό τον τρόπο. Μπήκαμε σε χρόνους καθυστερήσεων με τη νίκη στο χέρι και τελικά χάσαμε. Αυτό μας βρίσκει απογοητευμένους, όμως πάντα πρέπει να σηκώνεις κεφάλι και να βλέπεις τη συνέχεια και αυτό θα κάνουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

CYTAVISION - Live Sports

Τι πήγε λάθος: «Προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έγινε. Είπα μετά το τέλος του αγώνα πως… παλεύαμε με θεούς και δαίμονες. Πετύχαμε τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, όμως χάσαμε. Είμαστε αναγκασμένοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε, το γεγονός πως για άλλη μια φορά δεν καθαρίσαμε ένα παιχνίδι. Έγιναν πιο δύσκολα τα δεδομένα, με την απόσταση από την κορυφή να κινδυνεύουμε να μεγαλώσει. Μόνο εμείς, όμως, μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Σχετικά με τη διαιτησία: «Για το κεφάλαιο διαιτησία και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχα τονίσει πως όποιος είδε το παιχνίδι μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Απόψε θα συνεδριάσουν οι αρμόδιοι και θα κρίνουν τι θα γίνει. Το μοναδικό που θέλω να πω είναι πως ο Ιβάν Τρισκόφσκι κατάλαβε πως είχε λάθος αντίδραση μετά τη φάση και το κατάλαβε αμέσως μετά την αποβολή».

Τα αγωνιστικά νέα: «Σήμερα έχουμε προπόνηση στην οποία απουσιάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα 10 ποδοσφαιριστές είναι στις Εθνικές τους. Με την επιστροφή τους θα μπούμε σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ, όμως από τώρα πρέπει να δουλέψουμε σε κάποια θέματα. Σίγουρα δεν έχουμε περιθώρια για νέα απώλεια».