ΑΕΚ: Το καλύτερο ημίχρονο, ο Πέτροβιτς και το μήνυμα!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Για μας δε χωράει η παραμικρή αμφιβολία, όσο και αν στην πόλη του Ζήνωνα κάποιοι έχουν διαφορετική γνώμη. Αλλά με τη δική μας οπτική, το δεύτερο ημίχρονο που έδειξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι της Τρίτης με τον Κεραυνό ήταν το καλύτερο που έχουμε δει στη φετινή σεζόν από την περσινή πρωταθλήτρια.

Το λέμε αυτό επειδή αντίπαλος ήταν ο Κεραυνός των 13 συνεχομένων νικών, αλλά και των τριών φετινών ενάντια στους πρασινοκίτρινους και δεύτερο, επειδή σε αυτό το διάστημα ο Κεραυνός σκόραρε 15 μόλις πόντους ή καλύτερα, η άμυνα της ΑΕΚ δέχθηκε 15 πόντους από τους ερυθροκίτρινους! Και τρίτον, επειδή από μόνος του ο Πέτροβιτς σκόραρε μόνος του, περισσότερους πόντους από ολόκληρο τον Κεραυνό, πάντα στο δεύτερο ημίχρονο!

CYTAVISION - Live Sports

Βάσεί λοιπόν με όλα αυτά, δίκαια θα λέγαμε ότι το 29-34 του ημιχρόνου, μετατράπηκε σε 69-49 στο τέλος! Μια εμφαντική νίκη για την ΑΕΚ, που από βαθμολογικής πλευράς, μειώνει την απόσταση στο -2 από την κορυφή, αλλά η ουσιαστική απόσταση είναι στο -3, άρα επί τούτου δεν αλλάζουν και πολλά, επί του βαθμολογικού οφέλους.

Αλλάζουν όμως περισσότερα στον τομέα του γοήτρου. Διότι μετά από τρεις ήττες από τον Κεραυνό, η πρωταθλήτρια έβαλε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και… έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση! Αυτή η… αποστολή μηνύματος ήταν το πιο σημαντικό που κατάφεραν οι πρασινοκίτρινοι την Τρίτη και δεν είναι ένα απλό μήνυμα. Είναι πολλά περισσότερα…