Αυτά πρέπει να προσέξουν όσοι βρίσκονται στις Βρυξέλλες

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τους φιλάθλους που βρίσκονται στο Βέλγιο ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να ακολουθήσουν.  

Αναλυτικά:

– Έχει καθοριστεί σημείο συνάντησης η πλατεία Grand Plac στις 18:00.
– Τους οπαδούς θα συνοδεύσει η αστυνομία από την πλατεία στον σταθμό του μετρό. Οι οπαδοί δεν χρειάζεται να αγοράσουν εισιτήριο για το μετρό.
– Θα υπάρχει ειδικός συρμός για τους οπαδούς που θα αναχωρήσει στις 19:00 με προορισμό το στάδιο. Ο συρμός θα κατευθυνθεί απευθείας στο στάδιο χωρίς στάσεις σε ενδιάμεσους σταθμούς.
– Οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη νότια κερκίδα στους τομείς S5-S6 (κάτω διάζωμα) και S14-S15-S16-S17 (πάνω διάζωμα).
– Η είσοδος που θα χρησιμοποιήσουν οι φίλαθλοι είναι η είσοδος 1. Εκ παραδρομής, αριθμός εισιτηρίων αναγράφουν την είσοδο 6. Η σωστή και μόνη είσοδος για τους φιλάθλους μας είναι η είσοδος 1.
– Η είσοδος για τους φιλάθλους θα ανοίξει στις 19:00.
– Σε περίπτωση που φίλαθλοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλες θύρες, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο στάδιο εάν φέρουν διακριτικά του ΑΠΟΕΛ.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν να διακινηθούν έξω από τη βόρεια πλευρά του γηπέδου.
– Υπάρχουν 6 turnstiles στην είσοδο για τους φιλάθλους.
– Μετά την είσοδο στο στάδιο θα γίνεται σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους. Ο έλεγχος θα διενεργείται από την αστυνομία.
– Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.
– Στο γήπεδο απαγορεύονται οι τσάντες και τα σακίδια. Υπάρχει ειδικός χώρος παραλαβής και φύλαξης τους και οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα παραλάβουν μετά το τέλος του αγώνα.
– Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους σε άλλη κερκίδα.
– Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου.
– Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι θα πρέπει να παραμείνουν εντός του σταδίου για περίπου 15 λεπτά.
– Το κάπνισμα απαγορεύεται στις κερκίδες όμως επιτρέπεται στους κοινόχρηστους χώρους πίσω από τις κερκίδες.
– Μετά το τέλος του αγώνα η αστυνομία θα συνοδεύσει, όσους οπαδούς θα κατευθυνθούν στον κέντρο της πόλης, στον σταθμό του μετρό. Και πάλι θα υπάρχει ειδικός συρμός για τους οπαδούς με προορισμό το κέντρο της πόλης.
– Λόγω των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων, η παρουσία του στρατού και της αστυνομίας είναι έντονη. Παρακαλούμε τους φιλάθλους όπως είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και έχουν μαζί τους τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.