Αυτή είναι η σκληρή, προσβλητική αλήθεια

Την «σκληρή πραγματικότητα» της σημερινής παρουσίας της Ανόρθωσης σχολιάζει το οπαδικό σάιτ ano.com.cy:

«Η αλήθεια είναι σκληρή, απογοητευτική, προσβλητική για τον κάθε Ανορθωσιάτη αλλά οφείλουμε να την αντικρίσουμε για να μην τρέφουμε ψευδαισθήσεις.

Βάσει των πρώτων 12 αγωνιστικών, από πλευράς αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, η ομάδα συγκαταλέγεται σε αυτές που θα παλέψουν στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος για να αποφύγουν τη 12η θέση ή αν θέλετε για να εξασφαλίσουν μια άνετη παραμονή. Δυστυχώς.

CYTAVISION - Live Sports

Η Ανόρθωση είναι σήμερα 9η στη βαθμολογία, 5 πόντους πίσω από την πρώτη 6άδα και 6 πόντους πάνω από τη 12η θέση. Νίκησε μόνο τρεις ομάδες που χαροπαλεύουν (Αναγέννηση, Δόξα, Άρη).

Ο τραγικός καλοκαιρινός σχεδιασμός και προετοιμασία, άφησε την Κυρία χωρίς επιλογές, εξαρτημένη από παίκτες απροετοίμαστους ή τραυματίες ή χαμηλού επιπέδου. Προκάλεσε αστάθεια, δημιούργησε μια άμυνα φόβο και τρόμο αλλά και μια επίθεση που συνήθως ζορίζεται να σκοράρει. Όλα τα ματς κατάντησαν ντέρμπι.

Ακολουθούν οι αγώνες με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο και τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Αν ο Ρόνι Λέβι δεν καταφέρει να βρει μια λύση για τα παιδαριώδη αμυντικά λάθη και να σοβαρέψει την ομάδα στον επιθετικό τομέα, η κατάσταση θα χειροτερέψει».