Αγώνας εις μνήμην του Χανδριώτη («Όλοι στο γήπεδο για το Νεόφυτο»)

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης» και στον Σύνδεσμο φίλων και ασθενών με όγκους εγκεφάλου...

Την Πέμπτη (1η Δεκεμβρίου 2016) συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο σε ηλικία μόλις 22 χρόνων του διεθνούς καλαθοσφαιριστή της ΕΘΑ Νεόφυτου Χανδριώτη στη Βοστώνη, όπου υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία για καταπολέμηση όγκου στο στέλεχος του εγκεφάλου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Harvard.

Ο Νεόφυτος έδωσε έναν ηρωικό αγώνα ξεπερνώντας κάθε ανθρώπινο όριο συγκλονίζοντας με το σθένος και τον ηρωισμό του όλη την Κύπρο. Το σωματείο της ΕΘΑ Έγκωμης θέλοντας να τιμήσει την μνήμη του πρωταθλητή της, διοργανώνει την Κυριακή (4 Δεκέμβρη – 17:00) αγώνα καλαθόσφαιρας στο Λευκόθεο Αθλητικό Κέντρο.

Sτον αγώνα θα συμμετέχουν συμπαίκτες του Νεόφυτου στην ΕΘΑ και στην Εθνική Ενόπλων ενώ το «παρών» τους θα δώσουν και όσοι υπήρξαν προπονητές του Χανδριώτη. «Καλούμε όλους τους φιλάθλους, όχι μόνο της ομάδας μας αλλά και των άλλων ομάδων, να δώσουν το παρών τους στον αγώνα αυτόν τιμώντας τη μνήμη του Νεόφυτου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΘΑ.

CYTAVISION - Live Sports

Η είσοδος θα γίνεται με το συμβολικό ποσό των €2. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «Νεόφυτος Χανδριώτης» και στον Σύνδεσμο φίλων και ασθενών με όγκους εγκεφάλου.