Αγουέρο: «Γι΄αυτό μας έκοψε το ίντερνετ ο Γκουαρντιόλα»

Ένας από τους συμπαίκτες του είναι υπεύθυνος για τη διακοπή του ίντερνετ στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Σέρχιο Αγουέρο...

170

Τη διακοπή της παροχής ίντερνετ στις εγκαταστάσεις της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Σέρχιο Αγουέρο να αποκαλύπτει ότι ένας συμπαίκτης του είναι υπεύθυνος. Ωστόσο, ο Αργεντίνος δεν μπορεί να τον κατονομάσει.

Αναλυτικά όσα είπε σε αγγλικό Μέσο:

«Φαίνεται πως μία ημέρα μπήκε στο δωμάτιο του μασάζ και είδε έναν συμπαίκτη μας, δεν ξέρω ποιον, να είναι αραχτός με το κινητό του. Όπως αποδείχθηκε, αυτή η κίνηση δεν του άρεσε. Από τότε, αποφάσισε να κόψει το ίντερνετ.Εγώ δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό. Ρώτησα τι συνέβη και δεν είχαμε ίντερνετ. Στα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται στο υπόγειο, δεν υπάρχει σήμα.

Μόνο ένας μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Wi-Fi και τον ρώτησα: “Έχει πρόβλημα το Wi-Fi, τι συνέβη;”. Την ώρα που ετοίμαζα τον χυμό μου ήρθαν συμπαίκτες μου και ρωτούσαν γιατί δεν λειτουργεί το ίντερνετ. “Νομίζω πως είναι χαλασμένο”, απάντησα. Όμως, όπως αποδείχθηκε είχε κόψει (σ.σ. ο Γκουαρδιόλα) το ίντερνετ. Στα αποδυτήρια, το δωμάτιο του μασάζ και την πισίνα δεν έχουμε ίντερνετ. Μόνο στον πρώτο όροφο πιάνει λίγο 3G».