«Αν γινόταν το Μπαρσελόνα – Παρί στην Κύπρο, θα λέγαμε ότι είναι στημένο»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου.

Για τον επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ: «Καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ. Μακάρι να μας κάνει ακόμα μια φορά περήφανους. Για την Κύπρο το γεγονός ότι έχουμε ακόμα ομάδα που παίζει στην Ευρώπη είναι φαινόμενο».

Για τον Στέλιο Χρήστου: «Είναι κρίμα για ένα άνθρωπο που αφιέρωσε την ζωή του στο ποδόσφαιρο και τώρα να τελειώσει με μία μεγάλη τάτσα. Ότι η ομάδα του είναι μπλεγμένη σε τέτοια πράγματα. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί κανένας να τα ελέγξει. Φέρνουμε στην Κύπρο πολλούς ξένους παίκτες, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει. Έπρεπε να υπάρχει κάποια ασφαλιστική δικλίδα για τα σωματεία και τους παράγοντες. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο είναι ευλογία. Παίρνουμε τα αρνητικά και τα κάνουμε πρώτο θέμα. Δεν δείχνουμε όμως προς τα έξω τα καλά. Έχουμε ομάδα που παίζει Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να περάσει στους “8”».

CYTAVISION - Live Sports

Για το Καρμιώτισσα – Εθνικός: «Είδαν το παιχνίδι; Τα βλέπουμε όλα μαύρα. Αν γινόταν το Μπαρσελόνα – Παρί στην Κύπρο, θα λέγαμε ότι είναι στημένο. Θα πρέπει να προβληματιστούμε όλοι. Να βρούμε τα αίτια. Εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας. Εμείς δώσαμε αυτό το δικαίωμα».

Για τα αγωνιστικά του Εθνικού: «Μίλησε χθες με τους παίκτες. Είχαμε ένα στόχο την εξάδα, ήμασταν κοντά. Δεν τα καταφέραμε και απογοητευτήκαμε. Πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουμε. Τα αποτελέσματα πιστεύω θα έρθουν».

Το τελικό του σχόλιο: «Στο ΑΕΚ – Ομόνοια είχε 2.000 χιλιάδες. Η ομάδα παίζει για πρωτάθλημα και η άλλη Ευρώπη. Αυτά πρέπει να κάτσουμε να δούμε. Αν η μείωση θα φέρει την λύση των προβλημάτων να το κάνουμε».