Άνοιξε η πόρτα στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ήττα από τον Εθνικό Άχνας φαίνεται πως βάζει στο… fast forward τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Περιθώριο για καθυστέρηση στο κομμάτι της ενίσχυσης δεν υπάρχει και ο Ρόνι Λέβι το έχει αντιληφθεί από πρώτο χέρι.

Προσπαθεί να εντοπίσει μετεγγραφικούς στόχους οι οποίοι θα είναι σε θέση να ενταχθούν στην ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα, τον Ιανουάριο. Είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια, αυτοί που θα έρθουν να είναι σε καλή κατάσταση και να μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα.

CYTAVISION - Live Sports

Για να γίνουν όμως κινήσεις ενίσχυσης θα πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές. Ο Μίλαν Σάβιτς είναι δεδομένο ότι θα αποδεσμευθεί μιας και δεν είναι καν γραμμένος στην ΚΟΠ και η λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση δεν θα αδειάσει θέση στο ρόστερ. Έτσι, πέρα από τον Σάβιτς αναμένεται να αποχωρήσουν άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές, αφού πρόθεση είναι να εξαντληθούν και οι τέσσερις κινήσεις που έχει δικαίωμα να κάνει ο σύλλογος.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα δει την πόρτα της εξόδου είναι ο Ρίος Ρέινα. Ο Ισπανός ήρθε με τις ευλογίες του Αλμπέρτο Μπενίτο, όμως απογοήτευσε με τη συνολική του παρουσία και δεν αναμένεται να κάνει Πρωτοχρονιά στην Κύπρο.

Όσον αφορά τους άλλους τρεις που θα αποδεσμευθούν, ακόμη δεν είναι βέβαιο ποιοι θα είναι, αν και ο Λέβι φαίνεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το οικονομικό, μιας και η Ανόρθωση, για να διώξει παίκτες θα πρέπει και να τους αποζημιώσει.

Εδώ είναι που η διοίκηση του Χρίστου Πουλλαΐδη θα κληθεί και πάλι να βάλει το χέρι στην τσέπη. Δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια για να μπουν χρήματα στο ταμείο και με άλλους τρόπους.