Ανόρθωση: Επιθετική αφύπνιση και πρόβα κυπέλλου

Πέρα από τα σφοδρά παράπονα για τα σοβαρά λάθη της διαιτησίας Αναστασίου στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, από την επόμενη μέρα του αγώνα βρίσκεται σε εξέλιξη και μια παράλληλη προσπάθεια από πλευράς Ανόρθωσης και αφορά στον αγωνιστικό τομέα. Οι άνθρωποί της έχουν διαπιστώσει την αδυναμία που παρουσιάστηκε στο σκοράρισμα, όχι μόνο στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και σε αυτό που είχε προηγηθεί, με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Μια αδυναμία που απορρέει από τη δυσχέρεια στη δημιουργία ευκαιριών. Οι κυανόλευκοι δεν είχαν την τελική πάσα, ενώ στις φάσεις που δημιούργησαν δεν ήταν ούτε αποτελεσματικοί.

Γι’ αυτό τον λόγο, ο Ρόνι Λέβι και οι βοηθοί του δουλεύουν για να διορθώσουν το πρόβλημα και να επαναφέρουν σε υψηλό επίπεδο την επιθετική απόδοση της ομάδας. Η Ανόρθωση διαθέτει ποιοτικούς φορ, δημιουργικά και εκτελεστικά, οι οποίοι κλήθηκαν από τον Ισραηλινό τεχνικό να δουλέψουν εντατικά στις προπονήσεις για να ξαναβρούν τον συντονισμό τους και το καθαρό μυαλό.

Η αξιοποίηση του Αντρέ Άλβες είναι υψίστης σημασίας για το παιχνίδι της «Κυρίας», όπως επίσης το να ξαναβρεί ο Ράγιος τη χαμένη του ταυτότητα. Να πάρει ξανά τις πρωτοβουλίες ο Ολιβέιρα, να παρουσιαστεί ποιο φρέσκος ο Μίτροβιτς, ενθουσιώδης ο Σιβού και να δώσουν βοήθειες όσοι θα έρθουν από τον πάγκο.

CYTAVISION - Live Sports

Σίγουρα, κάποια σημάδια αγωνιστικής και ψυχολογικής κόπωσης είναι αναμενόμενα λόγω του μικρού ρόστερ, σε μια περίοδο συνεχόμενων δύσκολων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παρόλα αυτά είναι δεδομένη η προσπάθεια από πλευράς «Κυρίας» για να βρει τον τρόπο να το ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν να βλέπουν το κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος σαν μια πρόβα κυπέλλου και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όπως τους είπε, κάποιοι από τους αντιπάλους της Ανόρθωσης στα πλέι οφ είναι και πιθανοί αντίπαλοί τους στο κύπελλο. Και για να παραμείνει η ομάδα της Αμμοχώστου σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, καλείται να δείξει βελτίωση και ικανότητα επανόδου στις νίκες από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ένας στόχος που θα είναι πολύ πιο εφικτός αν οι κυανόλευκοι δείξουν αμυντική σταθερότητα.