Αντεπίθεση Ερμή: «Επιστολή στη Cytavision να προβληθεί ξανά ο αγώνας»

Για τον φάκελο που ήρθε για το παιχνίδι με την Δόξα, εξ υπαιτιότητας του Ερμή, μίλησε στον «Super ΣΠΟΡ FM» ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου:

«Είμαστε πολύ θυμωμένοι με αυτά τα δεδομένα, θα αποστείλουμε επιστολή στη Cytavision και θα τους παρακαλέσουμε συγκεκριμένη ώρα και μέρα να παρακολουθήσει ο κόσμος σε επανάληψη, να το δει και ο Αθλητικός Δικαστής, να αποσταλεί και στην UEFA και να έρθουν να μας υποδείξουν σε ποια σημεία κατηγορούν τον Ερμή ή δικαιολογούν αυτή την απόφαση που έχουν πάρει.

Αν η κρίση τους είναι επειδή ο Ερμής χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές, το έχουμε κάνει και στα προηγούμενα παιχνίδια και θα το κάνουμε και στη συνέχεια. Αν η UEFA απαγορεύει να χρησιμοποιούμε νεαρούς ποδοσφαιριστές, να μας το δώσει γραπτώς.

CYTAVISION - Live Sports

Είμαστε αρκετά θυμωμένοι, θα κάνουμε όλες τις διεργασίας. Δυστυχώς για λόγους που δεν γνωρίζουμε έγινε όλο αυτό. Αν ο πρόεδρος μας έχει φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Δόξας και έτυχαν αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, πιθανό κάποιοι να είδαν αυτή τη σχέση και σου λέει θα κερδίσει η Δόξα.

Αν η υπαιτιότητα είναι στον Ερμή θέλουν να μας πουν ότι ο πρόεδρος μας που την περασμένη εβδομάδα έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια του είχε την όρεξη δύο μέρες μετά να πάει και να στήσει παιχνίδι; Να μας υποδείξουν και αν φταίμε να πληρώσουμε. Είμαστε καθαροί και νιώθουμε καθαροί, η συνείδηση μας είναι ήσυχη».