ΑΠΟΕΛ: Η… τράπουλα και το ενδεχόμενο της έκπληξης

Το πιθανότερο είναι οι Αρτυματάς, Εμπεσίλιο να αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή...

TOY AΝΔΡΕΑ ΣΤΑΥΡΙΝΙΔΗ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΕΑΚ)

Παρότι οι λύσεις στη μεσαία γραμμή είναι περιορισμένες, δεν πρέπει να αποκλειστεί το στοιχείο της έκπληξης. Το πιθανότερο είναι οι Αρτυματάς, Εμπεσίλιο να αποτελέσουν το δίδυμο στη μεσαία γραμμή, ενώ αν θελήσει ο Κρίστιανσεν να θωρακίσει περαιτέρω το κέντρο θα πάρει φανέλα βασικού και ο Μπερτόλιο.

Αν επαληθευτεί αυτό το ενδεχόμενο, ο Αργεντινός θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο όταν αναπτύσσεται η ομάδα, ενώ θα αποτελεί και στήριγμα στον επιθετικό Σωτηρίου. Δεν αποκλείεται ο τελευταίος να έχει παρτενέρ (Ντε Καμάργκο ή Μπαράλ), σενάριο που θα αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον Μπερτόλιο ή τον Εμπεσίλιο.

CYTAVISION - Live Sports

Ο Γιαννιώτας θα πάρει θέση στο δεξιό φτερό, ο Βάντερ στο αριστερό (δίχως να αποκλειστεί η επιλογή Αλωνεύτη) και ο Μιλάνοφ θα επιστρέψει δεξιά στην άμυνα. Ο Ιωάννου είναι χρήσιμος όπου και να αγωνίζεται, αλλά θεωρούμε ότι είναι περισσότερο αναγκαίος στο κέντρο της άμυνας κι αυτό γιατί είναι ο μόνος που έχει το προσόν της ταχύτητας.

Ακόμη και να ήταν έτοιμος ο Αστίθ, δεν υπήρχε λόγος ο Δανός να προβεί σε αλλαγή του αμυντικού διδύμου Μερκή-Ιωάννου. Αριστερά στην άμυνα θα αγωνιστεί ο Λάγο, ενώ τα γκολπόστ θα υπερασπιστεί ο Βάτερμαν.