ΑΠΟΕΛ: «Να διεκδικήσουμε τη νίκη»

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης κάνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λευκωσίας στις 17:15.

Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία από την περσινή προκειμένου να αποδείξει εμπράκτως τα βήματα προόδου που γίνονται στο τμήμα. Ως εκ τούτου ο μοναδικός στόχος στο σημερινό παιχνίδι με τη Λεμεσό είναι η νίκη.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Κυθρεώτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ εν όψει της νέας περιόδου.

CYTAVISION - Live Sports

Αναλυτικά: «Η περσινή χρονιά ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο μιας και δείξαμε με την είσοδο μας στα μετάλλια και την πρόκριση μας στον τελικό, παρ’ όλη την ατυχία/αδυναμία να το κατακτήσουμε, ότι μεγαλώνουμε σαν τμήμα. Είχαμε πει και πριν τον τελικό ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα η επόμενη μέρα  θα μας βρει και πάλι σαν οικογένεια με στόχο τη νέα περίοδο να είμαστε έτοιμοι.

Η φετινή χρονιά προβλέπετε ιδιαίτερα ανταγωνιστική μιας και πολλές ομάδες ενισχύθηκαν και με ξένους υδατοσφαιριστές. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μπει δυνατά και να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο πάντοτε τη νίκη.

Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Το αρχικό πλάνο του τμήματος ήταν σε μια 5ετια να ήμασταν σε θέση να διεκδικήσουμε επάξια το πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι μπορούμε να το κάνουνε νωρίτερα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μας αποκλίνει απ’ το αρχικό μας πλάνο, δηλαδή να αναδείξουμε παίχτες από τις μικρότερες μας ομάδες προκειμένου να ενισχύσουν στο μέλλον την Ανδρική.

Στο σημερινό παιχνίδι τέσσερεις 16χρονοι από τις ακαδημίες ΑΠΟΕΛ θα είναι στην αποστολή της Ανδρικής ομάδας (Αλκιβιάδης Σταύρος, Μαννούρης Δημήτρης, Φάνης Γιώργος, Πάλλης Αλέξανδρος) και στοχεύουμε να τους αξιοποιήσουμε όσο το δυνατό καλύτερα.

Σε σχέση με πέρυσι είχαμε δυο νέες προσθήκες, του ελλαδίτη Μπαγλατζή Νικόλα και του κύπριου διεθνή με την εφήβων Προδρόμου Αντώνη. Μαζί με τους υπόλοιπους υδατοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα για να ανεβάσουν τον ΑΠΟΕΛ εκεί που θέλουμε να το βλέπουμε όλοι. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες και υγεία».

Στο νέο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρος επίσης ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς και ο αντίστοιχος των Πάφου, Λάρνακας και Αμμοχώστου.