Απόλλων: Λύτρωση μεν, αλλά… 

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Επιτέλους για τον Απόλλωνα, η χρονιά τελείωσε. Η πιο μαρτυρική χρονιά ίσως και ολάκερης της καλαθοσφαιρικής ιστορίας του Απόλλωνα, έλαβε τέλος βράδυ της Παρασκευής με τον εντός έδρας αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ (44-98).

Πλέον, οι γαλάζιοι… πάνε διακοπές και σε ρόλο θεατή θα παρακολουθήσουν, τόσο τους αγώνες για το κύπελλο, όπως και αυτούς για τα πλέι-οφ. Η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλωνας δεν μας είχε συνηθίσει σε έναν τέτοιο ρόλο (αν και υπήρξαν και άλλες χρονιές που δεν τελείωσαν όπως θα έπρεπε, μόνο όμως που τότε, αυτό που συνέβη φέτος, δεν έγινε τόσο νωρίς).

CYTAVISION - Live Sports

Το είπαμε ξανά και θα το επαναλάβουμε. Στην ιστορία και στο όνομα που έχει δημιουργήσει ο Απόλλωνας, όλα αυτά τα χρόνια στον καλαθοσφαιρικό μας χώρο, δεν αρμόζει με τίποτα αυτό που συνέβη φέτος.

Δεχόμαστε το ότι μπορεί η ομάδα της Λεμεσού να μην είναι το πιο βαρύ όνομα στον ρουν της ιστορίας, είναι όμως ένα όνομα, διαχρονικά σεβαστό και αυτό, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του που πρέπει να το επανορθώσουν.

Χρησιμοποιούμε αυτόν τον ορισμό γιατί αυτή η χρονιά, ήταν ένα μεγάλο λάθος από την αρχή ως το τέλος με την πεποίθηση ότι θα ισχύσει το γνωμικό που λέει «τα λάθη, είναι ο καλύτερος δάσκαλος». Ο Απόλλων, είναι Απόλλων και επιβάλλεται να επιστρέψει.