Δώνης: «Φοβάμαι να πάω στην Τούμπα»

Ενήμερος για τον ΠΑΟΚ και την αγωνιστική του κατάσταση εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε αλλά υπογράμμισε ότι φοβάται να δει από κοντά παιχνίδι του. «Φοβάμαι να πάω στην Τούμπα γιατί μπορεί να με βρίσουν. Προσπαθώ να το αποφεύγω, όπως φοβόμουν και παλιότερα να πάω στην Λάρισα. Από τότε δεν έχω πάει να δω παιχνίδι της Λάρισας»…

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης παραδεχόμενος ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει παιχνίδι του ΠΑΟΚ από τις κερκίδες της Τούμπας αν και έδειξε αρκετά ενήμερος για τα όσα συμβαίνουν στην προηγούμενή του ομάδα.

«Εντάξει δεν έφυγα με τον καλύτερο τρόπο από τον ΠΑΟΚ, ούτε από την δική μου μεριά, ούτε από την δική τους. Με τον ΠΑΟΚ ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι να τα βρούμε. Συνήθως δεν παρουσιάζονται τα σωστά στοιχεία. Εγώ άλλαξα το συμβόλαιο μου στον ΠΑΟΚ, δυο φορές. Μου ζήτησε ο πρόεδρος να δείξω την αγάπη μου προς τον ΠΑΟΚ και του είπα να κάνει ότι θέλει. Το εκτίμησε αυτό, με αγκάλιασε αλλά όταν ήρθε ο αποκλεισμός από την Τρίπολη, ποτέ δεν καθίσαμε σε ένα τραπέζι», ανέφερε στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός.

CYTAVISION - Live Sports

Και πρόσθεσε: «Γύρισα στην Ελλάδα πριν από τρεις μέρες. Τέλειωσε η συνεργασία μου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι στόχοι που είχε βάλει ο σεΐχης , κατά την γνώμη μου δεν μπορούσαμε να τους πετύχουμε και τους έδωσα τον περιθώριο να βρουν προπονητή, για να αποχωρήσω τον Ιανουάριο.

Είναι μια διαφορετική εμπειρία και αισθάνομαι πολύ τυχερός που την έζησα, οι παραστάσεις που έζησα δεν είναι εύκολο να τις ζήσεις και για αυτό αισθάνομαι πολύ τυχερός.  Τα χρήματα είναι πολλά, για να φανταστείτε το μπάτζετ για το τιμ προπονητών στις μικρομεσαίες ομάδες είναι κοντά στο 1.5 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Οι καλοί προπονητές φτάνουν μέχρι τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Το επίπεδο στα Εμιράτα δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Η ομάδα που προπονούσα στην Σαουδική Αραβία άνετα θα μπορούσε να διεκδικήσει πρωτάθλημα στην Σούπερ Λιγκ, στα Εμιράτα όχι, θεωρώ η Σούπερ Λίγκ έχει καλύτερο επίπεδο».