Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης

Στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς αντιπροσωπεία της Εταιρείας Απόλλων αποτελούμενη από τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου, Φανούριο Κωνσταντίνου, τον τεχνικό της ομάδας Πέδρο Εμάνουελ, την υπεύθυνη δημοσίων  σχέσεων, Ιωάννα Αλαβανία τους ποδοσφαιριστές Γκιέ Γκιέ, Κυριάκου, Παπαστυλιανού και Λόπες επισκέφθηκαν το πρωί της Τρίτης (22/10) το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ερήμης.

Αναλυτικά: «Οι ποδοσφαιριστές, αφού έτυχαν θερμής υποδοχής από τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα. Εκ μέρους του Απόλλωνα μίλησε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου ο οποίος μετέφερε στους μικρούς μαθητές την προσέγγιση της ομάδα μας σε θέματα ρατσισμού, ενώ ακολούθησε διαλογική συζήτηση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους μικρούς μαθητές, η όποια αυτή ήταν στη γαλλική και αγγλική γλώσσα.

Ακολούθησε εξαιρετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τα παιδιά του σχολείου τα οποία τραγούδησαν άπταιστα στα Γαλλικά και Αγγλικά στέλλοντας το μήνυμα της ισότητας, προϊόν της εξαίρετης δουλειάς την οποία επιτελούν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τους οποίους και συγχαίρουμε.

CYTAVISION - Live Sports

Η Εταιρεία Απόλλων στέκεται διαχρονικά αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρολό στην επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία μας.

Εκ μέρους της ομάδας μας ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Εμάνουελ παρέδωσε στo διευθυντή του σχολείου αναμνηστικό δώρο το οποίο θα και θα δοθεί στον καλύτερο μαθητή της σχολικής περιόδου 2016-2017. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση, στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές του ου Δημοτικού Σχολείου Ερήμης για την εξαιρετική και εγκάρδια φιλοξενία τους».