Επιστρέφει στη δράση ο Μάρκος

Ο Μάρκος θα αγωνιστεί με την ομάδα των Singapore Slammers, με τους Νίκο Κύργιο και Μαρσέλο Μέλο, τους βετεράνους Κάρλος Μόγια και Ράινερ Σοίτλερ, καθώς και τις αστέρες του WTA Σιρίνα Ουίλιαμς και Κίκι Μπέρτενς...

Μετά από ξεκούραση μερικών εβδομάδων, ο Μάρκος Παγδατής επανέρχεται στα κορτ συμμετέχοντας στο International Premier Tennis League (IPL), μια σειρά αγώνων επίδειξης που διεξάγονται σε Ιαπωνία, Σιγκαπούρη και Ινδία.

Ο Μάρκος θα αγωνιστεί με την ομάδα των Singapore Slammers, με τους Νίκο Κύργιο και Μαρσέλο Μέλο, τους βετεράνους Κάρλος Μόγια και Ράινερ Σοίτλερ, καθώς και τις αστέρες του WTA Σιρίνα Ουίλιαμς και Κίκι Μπέρτενς.

Η τρίτη σεζόν του IPTL θα αρχίσει από το Τόκυο (2-4 Δεκεμβρίου), εν συνεχεία θα μεταφερθεί στη Σιγκαπούρη (6-8 Δεκεμβρίου) και θα ολοκληρωθεί στο Χαϊντεραμπάντ (9-11 Δεκεμβρίου).

CYTAVISION - Live Sports

Συνολικά θα διεξαχθούν 17 αγώνες, και κάθε μια από τις τέσσερις ομάδες θα αγωνιστεί οκτώ αγώνες. Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται διαδικτυακά και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε από το IPTLworld.com.