Ολυμπιακός: Επιστρέφει στον… τόπο του! (videos)

Ο Ολυμπιακός πήρε το ζητούμενο και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στα «σαλόνια», εκεί που πραγματικά ανήκει!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Ολυμπιακός θα είναι από τη νέα σεζόν και πάλι στην παρέα των μεγάλων! Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας και περιπλάνησης στις μικρές κατηγορίες, οι μαυροπράσινοι εξασφάλισαν και μαθηματικά την επιστροφή τους στα «σαλόνια», εκεί που πραγματικά ανήκουν!

Την τελευταία 4ετία οι οπαδοί του Τακτακαλά ζούσαν έναν… εφιάλτη, ο οποίος όμως τους έφερε ακόμη πιο κοντά στην ομάδα τους. Και αφού άντεξαν στα δύσκολα, τώρα ετοιμάζονται να γυρίζουν σελίδα, γιατί η μεγάλη του Ολυμπιακού επιστροφή είναι πλέον γεγονός!

CYTAVISION - Live Sports

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/03) η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ ήθελε ένα βαθμό απέναντι στην ουραγό Παρεκκλησιά για να «κλειδώσει» το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου. Πήρε τρεις και η δουλειά έγινε!

Το πάρτι ανόδου είχε αρχίσει ώρες πριν από το ματς απέναντι στην Παρελλησιά, όταν οι οργανωμένοι οπαδοί των μαυροπρασίνων συγκεντρώθηκαν στον Προμαχώνα και αφού έκαναν την απαραίτητη… προθέρμανσή τους, κατευθύνθηκαν στο Μακάρειο για να δώσουν άλλη μια παράσταση, άλλη μια μάχη. Το γήπεδο της πρωτεύουσας ήταν γεμάτο… χαμόγελα. Η σιγουριά της ανόδου ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά όλων, με μικρούς και μεγάλους να γίνονται ένα και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Το «έλα να δεις» έγινε στο άκουσμα του τελευταίου σφυρίγματος της λήξης του αγώνα, που σηματοδοτούσε και το τέλος του μαρτυρίου των μαυροπρασίνων. Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος ένωσαν τη φωνή τους και πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη μεγάλη επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α’ Κατηγορία. Μια επιστροφή που δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα.

Δείτε πιο κάτω φωτορεπορτάζ και αρκετά βίντεο