«Έσβησε» στο νοσοκομείο ο Ντανίλο (στους 75 οι νεκροί)

Οπως μετέδωσε πριν από λίγο το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας «Globo», ο τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε, Ντανίλο, υπέκυψε στα τραύματά του, στο νοσοκομείο όπου είχε διακομισθεί, μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη το πρωί στην Κολομβία.

Ο Ντανίλο ήταν αρχικώς μεταξύ των διασωθέντων από την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στην Κολομβία, όμως σύμφωνα με τον τοπικό Ερυθρό Σταυρό, έχασε την μάχη με τον θάνατο στο νοσοκομείο, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 75.

Τα άσχημα μαντάτα επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Κολομβίας ανακοινώνοντας επίσημα τα ονόματα των έξι επιζώντων από το αεροπορικό δυστύχημα. Πρόκειται για τους ποδοσφαιριστές, Αλαν Λουτσιάνο Ρουσέλ που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο La Ceja, Τζάκσον Ραγκναρ Φόλμαν που νοσηλεύεται στο ίδρυμα San Vicente και τον Χίλιο Ερμίτο Ζαμπιερ. Της συντριβής διεσώθησαν επίσης, η αεροσυνοδός Χιμένα Σουάρες, ο μηχανικός του αεροσκάφους Ερβιν Τουμίρι και ο δημοσιογράφος Ραφαέλ Βαλμορμπίδα, με τους πρώτους δύο να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Somer Rionegro και τον τρίτο στο La Ceja.