Έτοιμοι για απαντήσεις οι παίχτες του Ερμή

Τέτοια παιχνίδια είναι που πολλές φορές κάνουν τον Ερμή να φορά το καλό του κοστούμι και να δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες. Απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, μέσα στην έδρα της, μοναδικός στόχος του Ερμή είναι το βαθμολογικό όφελος και μια καλή εμφάνιση που θα σβήσει την προηγούμενη, κόντρα στην ΑΕΖ.

«Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ένα διαφορετικό πάθος γιατί παίζουμε με την ομάδα που είναι πρώτη στη βαθμολογία, την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο», είπε σε συνέντευξή του στο «Balla» ο Ίμπσον Ντε Μέλο και συνέχισε: «Μας δίνεται η ευκαιρία, αν πάρουμε τους βαθμούς, να μείνουμε στην έκτη θέση ή να πάμε πιο ψηλά. Σέβομαι την ΑΕΚ αλλά αυτό το ματς είναι ευκαιρία για μας».

Ο Νίκος Παναγιώτου δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μια ενδεκάδα που ενδέχεται να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

CYTAVISION - Live Sports

Οι «φτεροπόδαροι» δούλεψαν αρκετά στις προπονήσεις και, αφού τα άκουσαν για τα καλά από τον πρόεδρο Λούκα Φανιέρο, είναι έτοιμοι να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις. Αν καταφέρει η ομάδα της Αραδίππου και συνδυάσει την καλή εμφάνιση και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, θα είναι ό,τι καλύτερο για την πορεία της ενόψει της συνέχειας.