Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Π.Α.Κ.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Αντισφαίρισης Κύπρου (Σ.Π.Α.Κ.) ανακοινώνει ότι την Κυριακή 05/03/17 στις 10:30 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Εθνικού Κέντρου Τένις.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και το έτος 2016. Γι’ αυτό τον λόγο ο ταμίας του Συνδέσμου θα είναι διαθέσιμος από τις 09:30 για να τακτοποιήσουν προηγούμενες οφειλές τους και να συμμετέχουν κανονικά στην Γενική Συνέλευση.

Η Ημερήσια Διάταξη της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:

  1. Ομιλία Πρόεδρου του Σ.Π.Α.Κ., Δημήτρη Ηροδότου, για τα πεπραγμένα του έτους 2016.
  2. Παρουσίαση Οικονομικών Καταστάσεων από τον Ταμία, Νεοκλή Ιακωβίδη.
  3. Ενημέρωση για την διεξαγωγή νέου Σεμιναρίου ITF LEVEL 2 (Coaching Advance Players) κατά το έτος 2017.
  4. Βράβευση του πρώην προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Π.Α.Κ Πανίκου Χριστοδούλου μέσα στα πλαίσια της πολυετούς του προσφοράς.
  5. Δημοσίευση Προσοντούχων Προπονητών στην Ιστοσελίδα της Ο.Α.Κ.
  6. Δημιουργία Ταυτοτήτων Προπονητών Αντισφαίρισης σε συνεργασία με ΟΑΚ & ΚΟΑ και καθιέρωση ετήσιας άδειας εξάσκησης του επαγγέλματος προπονητή αντισφαίρισης.
  7. Έγκριση για διοργάνωση Εκπαιδευτικού Μονό-ήμερου Σεμιναρίου Προπονητών με θέμα Ψυχολογία στον Χώρο του Τένις – Διαχείριση Γονιών & Αποτελεσμάτων
  8. Διάφορα.
CYTAVISION - Live Sports

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της Συνέλευσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ο.Α.Κ. Φίλιος Χριστοδούλου, τον οποίο ο Σ.Π.Α.Κ ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλής χρήσης του Εθνικού Κέντρου Τένις.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την Γραμματέα του Συνδέσμου Νίκη Τελώνη (99883521), τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Θεόδουλο Στούππενο (99408040) ή με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Δημήτρη Ηροδότου (99351375).