Φρέναρος: H σπουδαία νίκη και τα συγχαρητήρια

Μέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση του Φρενάρους αναφέρεται στη χθεσινή νίκη επί της ΑΠΕΑ.

Αναλυτικά:

«Το σερί επιτυχιών της ομάδας μας συνεχίζεται αφού επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της ομάδας της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου (συγχαρητήρια για την άνοδο στη Γ’ κατηγορία). Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ανδρέας Κυριάκου δις και ο Σταυρος Ιωάννου με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η ομάδα μας από την αρχή του παιχνιδιού έλεγχε και ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι όπου και ήταν κυρίαρχη καθ ‘ όλη την διάρκεια του αγώνα.

CYTAVISION - Live Sports

Συγχαρητήρια στο τεχνικό team μας που με μαεστρία καθοδηγήσε τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν το 100% των δυνατοτήτων τους και ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για την συνολική τους παρουσία στο σημερινό αγώνα και συνολικά στο δεύτερο γύρο όπου η ομάδα μας κάνοντας κυριολεκτικά πρωταθλητισμό έχει μαζέψει από Ιανουάριο και μετά 20 πόντους βγάζοντας την ομάδα από τον αναπνευστήρα.

Αξιοσημείωτο η παρουσία του κόσμου όπου παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω του καιρού ο κόσμος ήταν μαζικός και συγκλονιστικός. Ένα μεγάλο μπράβο και σε εσας όπου χωρις την παρουσία σας δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Συνεχίζουμε παιδιά την πορεία μας να τελειώνει ακόμη μια χρονιά θετικά. Έχετε αποδείξει πως οι δυνατότητες σας είναι τεράστιες».