Γιώργος Κυριάκου: «Θα παλέψουμε…»

67

Είμαστε μία οικογένεια, υπάρχει χημεία στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, τονίζει στη επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης, με δηλώσεις του μετά το πέρας του παιχνιδιού με την ΑΕΚ Σωτήρας, ο προπονητής Γιώργος Κυριάκου.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Σωτήρας;

«Ξέραμε ότι παίζαμε, ένα αντίπαλο ο οποίος έχει δυσκολέψει αφάνταστα τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΛ, εδώ τις προηγούμενες αγωνιστικές και τον είχαν κερδίσει στα τελευταία λεπτά. Περίμενα ότι θα ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ειδικά λόγω της ιδιαιτερότητας του γηπέδου, που δεν υπάρχουν αρκετοί χώροι. Στο γήπεδο αυτό, χρειάζεσαι κατάθεση ψυχής και οι δικοί μας φουτσαλιστές το είχαν από το 1ο μέχρι το 40ο λεπτό. Δεν σταμάτησαν ούτε δευτερόλεπτο, δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο καθόλου και δίκαια έχει έλθει αυτό το σκορ, αφού η προσπάθεια τους όλη ανταμείφθηκε στο τέλος».

Για τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα;

«Και τα τέσσερα παιχνίδι έως τώρα έχουν δείξει απόλυτη σοβαρότητα. Θεωρώ ότι φέτος είμαστε πιο οικογένεια, είναι πιο συνδεδεμένοι οι παίκτες. Φαίνεται ότι μας βγαίνει, υπάρχει και η χημεία μέσα στο γήπεδο. Εντάξει είμαστε μία οικογένεια όλοι μαζί, ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο, γιατί έρχονται δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Εντάξει, ευελπιστώ ότι και εκεί θα έχουμε την κατάλληλα σοβαρότητα για να κερδίσουμε».

Για τη συνέχεια;

«Δυστυχώς οι ατυχίες δεν μας αφήνουν, είναι ο τρίτος μου χρόνος εδώ δεν σταματούν. Χτύπησε ο Ραφίνηα με διάστρεμμα, ελπίζω να είναι κοντά μας γιατί είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Η Ομόνοια είναι μια αρκετά καλή ομάδα, το γνωρίζουμε αυτό και όπως και να έχει εμείς θα παλέψουμε και ευελπιστούμε με τη σοβαρότητα που μας διακατέχει, θα πανηγυρίσουμε ακόμα ένα τρίποντο».