Γυναικείο πρωτάθλημα: Νίκη επί της Μπαρσελόνα (vid)

Για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Μπαρσελόνα, το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα δημοσίευσε φωτογραφίες και στιγμιότυπα.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της νεοσύστατης ομάδας της Barcelona Football Academy !

Σε ένα πολύ όμορφο παιγνίδι, παρουσία 400 φίλων του αθλήματος, διεξήχθη ένας ωραίος αγώνας, διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Παρά τις ευκαιρίες της ομάδας μας, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιρίστριες μας μπήκαν αποφασισμένες και πέτυχαν 2 πολύ όμορφα τέρματα, βάζοντας τις βάσεις για την 4η νίκη σε ισάριθμους αγώνες η οποία ήρθε τελικά με σκορ 3-0. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μεταξύ των 2 ομάδων, μιας και είναι η παρθενική χρονιά της Barcelona FA στο γυναικείο πρωτάθλημα.

CYTAVISION - Live Sports

Οι διοικούντες της ομάδας έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό και οργανωμένο σύνολο, το οποίο έχει όλα τα φόντα να μπεί δυναμικά και με αξιώσεις τα επόμενα χρόνια στο πρωτάθλημα. Με την ευκαιρεία θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία, ως επίσης να τους καλοσωρίσουμε στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Είναι χαρά μας να γίνονται βήματα προόδου στον χώρο μας, και σίγουρα η παρουσία τόσο της νεοσύστατης ομάδας της Barcelona FA αλλά και της Ομόνοια Λευκοθέα – Omonia Lefkothea δίνουν ιδιαίτερη αίγλη στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο προβλέπεται και θα είναι συναρπαστικό»!