Η Αστάνα που θυμίζει… Νέα Υόρκη σε παγωμένη version! (pics)

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρωτεύουσα Αστάνα προκειμένου την Πέμπτη (02/11 - 18:00) να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League...

Κάποτε, ως μέλος της Σοβιετικής Ενωσης, το Καζακστάν θεωρούνταν χώρα που ζούσε στο… μεσαίωνα, όμως τις τελευταίες δεκαετίες (μετά και την ανεξαρτητοποίησή του το 1991) εντυπωσιάζει τον επισκέπτη!

Η εξέλιξη της ζωής στην χώρα των Καζάκων είναι κάτι παραπάνω εμφανής και όπως βλέπετε κι εσείς στις φωτογραφίες, οι κατασκευές που έχουν πραγματοποιηθεί θυμίζουν περισσότερο… ΗΠΑ!

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην πρωτεύουσα Αστάνα προκειμένου την Πέμπτη (02/11 – 18:00) να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

CYTAVISION - Live Sports

Σίγουρα οι καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι δύσκολες, καθώς το κρύο που επικρατεί είναι τσουχτερό. Χαρακτηριστικό είναι οτι από -30 έως -35 βαθμούς κελσίου αγγίζει το θερμόμετρο μεταξύ των μέσων Δεκεμβρίου και των αρχών Μαρτίου, ενώ τη δεδομένη στιγμή φτάνει στο -20 έως -25!

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί!