«Η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι στις προτεραιότητές μου, αλλά…»

Παρόλο που θα ήθελε να βοηθήσει το σωματείο και μάλιστα έχει εκφράσει τη στήριξή του στη δουλειά που γίνεται, δεν θέλει να δώσει τροφή για αρνητικό σχολιασμό ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΑΚΕΛ...

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενό μας ρεπορτάζ, ο Νικόλας Βαλανίδης αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την πρόσκληση, ως πρώτος επιλαχών στις πρόσφατες εκλογές, για συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας.

Παρόλο που θα ήθελε να βοηθήσει το σωματείο και μάλιστα έχει εκφράσει τη στήριξή του στη δουλειά που γίνεται, δεν θέλει να δώσει τροφή για αρνητικό σχολιασμό ότι είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΑΚΕΛ και πήρε και θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας.

Κάτι που αναφέρει και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Διαβάστε πιο κάτω τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση:

CYTAVISION - Live Sports

«Με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος τόσο απέναντι στο Σωματείο όσο και απέναντι στον κόσμο της Ομονοιας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι προτίθεμαι να μην αποδεχθώ την πρόσκληση για πλήρωση της κενής θέσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας ως πρώτος επιλαχόντας, όπως αυτή προέκυψε με την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Χριστόδουλου Κυριακίδη.

Καθοριστικός παράγοντας στην απόφασή μου δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην παρούσα χρονική στιγμή συντρέχει η υποψηφιότητα μου για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λευκωσίας με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ. Δεδομένης της διαχρονικής μου θέσης αλλά και του Συνδυασμού Εμπρός Ομόνοια, πως καλό είναι τα εν ενεργεία μέλη του Δ.Σ. της Ομόνοιας να μην κατέχουν ταυτόχρονα ή να είναι υποψήφιοι για πολιτειακά αξιώματα, αλλά και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Σωματείου, έχω καταλήξει πως ενδεχόμενη είσοδός μου στο Δ.Σ. ενώ είμαι ταυτόχρονα υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, θα ήταν ζημιογόνα για το σωματείο.

Η απόφασή μου αυτή, σε καμία περίπτωση, δεν έχει να κάνει με έλλειψη εμπιστοσύνης στη δουλειά που γίνεται από το παρόν Δ.Σ. ή σε άρνηση συνεργασίας με τα μέλη του Δ.Σ. Τουναντίον, θεωρώ πως έγιναν σημαντικά βήματα προόδου. Θα ήταν τιμή μου να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, γι’ αυτό και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του σωματείου μέσω συζήτησης που είχα με τον πρόεδρο, όπου εξέφρασα την επιθυμία να βοηθήσω εθελοντικά όπου κριθεί ότι μπορώ να προσφέρω.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ξεκαθαρίσω πως η Ομόνοια ήταν, είναι και θα είναι στις προτεραιότητές μου, όμως πρέπει επίσης να σημειώσω ότι κατά τη λήψη της απόφασής μου για συμμετοχή στις δημοτικές εκλογές, δεν υπήρχε θέμα συμμετοχής μου στο Δ.Σ. της Ομόνοιας, αφού στις εκλογές του Ιούνη δεν κατέλαβα μια από τις 15 εκλέξιμες θέσεις.

Παρά τη δυσκολία της απόφασης, αισθάνομαι ότι πράττω το ηθικά σωστό. Είμαι ήσυχος, αφού όλοι οι υπόλοιποι επιλαχόντες του Συνδυασμού Εμπρός Ομόνοια είναι άτομα αξιόλογα, έξυπνα και δραστήρια και είμαι βέβαιος ότι το Σωματείο θα βγει κερδισμένο από αυτή την απόφαση.

Με εκτίμηση,

Νικόλας Βαλανίδης».