Οι σωστοί χειρισμοί «καθαρίζουν» τις παλιές αμαρτίες

Μια από τις περιπτώσεις που έβαζε δύσκολα στον σύλλογο της Λευκωσίας ήταν αυτή του Αγκίρε, ωστόσο με σωστό χειρισμό από το νομικό τμήμα του σωματείου, η προσφυγή του Αργεντινού έπεσε στο κενό...

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προ τριετίας περίπου, όταν αναλάμβανε η διοίκηση Δώρου Σεραφείμ, δόθηκε η υπόσχεση πως με την εφαρμογή του τριετούς πλάνου οικονομικής εξυγίανσης το σωματείο θα ήταν σε θέση να ανασάνει οικονομικά. Όχι πως θα διαγραφόταν δια μαγείας το χρέος αλλά ότι, το σωματείο θα απαλλαγεί από τις παλιές αμαρτίες. Κι όντως, η Ομόνοια βαδίζει στον σωστό δρόμο και παίρνει συνεχώς βαθιά οικονομική ανάσα.

Μια από τις περιπτώσεις που έβαζε δύσκολα στον σύλλογο της Λευκωσίας ήταν αυτή του Αγκίρε, ωστόσο με σωστό χειρισμό από το νομικό τμήμα του σωματείου, η προσφυγή του Αργεντινού έπεσε στο κενό και στην Ομόνοια είπαν «ουφ…».

CYTAVISION - Live Sports

Πλέον, οι πράσινοι έκλεισαν με τις υποθέσεις που αφορούσαν προσφυγές σε ΦΙΦΑ και CAS. Έμειναν οι διακανονισμοί, οι οποίοι από 60 και πλέον περιπτώσεις που ήταν το 2013 σήμερα είναι λιγότερες από 10. Δείγμα της δουλειάς που έγινε σ’ αυτό το διάστημα, επί προεδρίας Σεραφείμ και Τζιωνή. Μέχρι το τέλος της σεζόν, το ποσό που θα καταβάλει το σωματείο σε τρίτους, σε διακανονισμούς, θα ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ.

Ακολούθως, θα μείνει ο Οκκάς, ίσως και άλλη μια περίπτωση, με την οποία η Ομόνοια θα «καθαρίσει» σε μεταγενέστερο στάδιο. Εξέλιξη που θα επιτρέψει στη διοίκηση, ενόψει της επόμενης σεζόν να αυξήσει τον προϋπολογισμό της, να στελεχώσει καλύτερα την ομάδα της και να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Γίνεται αντιληπτό πως, τα καλύτερα έπονται για την Ομόνοια…