Είδε αγορές που έχει πρόσβαση

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας έχει αποδείξει μέσω της παρουσίας του στο Παναθηναϊκό ότι έχει πρόσβαση στις αγορές Ελλάδας και Αγγλίας, αφού είχε ψωνίσει νεαρούς παίκτες από αυτές...

Στο Περιστέρι βρέθηκε χθες ο Νίκος Νταμπίζας, όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής U21 της Ελλάδας, κόντρα στην αντίστοιχη της Αγγλίας.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας έχει αποδείξει μέσω της παρουσίας του στο Παναθηναϊκό ότι έχει πρόσβαση στις αγορές Ελλάδας και Αγγλίας, αφού είχε ψωνίσει νεαρούς παίκτες από αυτές. Τώρα αν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις άκρες και για την ομάδα μας (άλλο μέγεθος το ελληνικό, άλλο το κυπριακό) θα δείξει στη πορεία.

Το γεγονός πως ο Νταμπίζας είδε το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν σημαίνει βέβαια κατ’ ανάγκη πως έβλεπε κάτι συγκεκριμένο για την Ομόνοια. Αναμένεται πως θα παρακολουθήσει δεκάδες ματς κατά την εργοδότηση του στο σύλλογο μας.

CYTAVISION - Live Sports

Ως γνωστόν αύριο φτάνει στο νησί μας για να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας και να πιάσει δουλειά ως προς την αξιολόγηση της παρούσας κατάστασης και τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς.

Πηγή: Omonoianews.com