Ιερείδης για το Άντερλεχτ-ΑΠΟΕΛ: «Καλή επιτυχία, πολλαπλά τα οφέλη»

Ευχές από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας...

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Κώστας Ιερείδης, κοινοποίησε το συγκινητικό βίντεο της Άντερλεχτ για το κυπριακό πρόβλημα, την εισβολή του 1974 και το εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο της Λευκωσίας και παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ ο οποίος μας αντιπροσωπεύει σε ένα διεθνή αγώνα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Μπορεί να μιλούμε για τον ΑΠΟΕΛ για ώρες και να σχολιάζουμε τις αδικίες που έχουν γίνει προς όφελος του και για την κακή συμπεριφορά των σκληροπυρηνικών του οπαδών. Αυτό είναι ένα κομμάτι που έχει κάνει το σωματείο αυτό στόχο για τους αντιπάλους.

CYTAVISION - Live Sports

Διαθέτει όμως και άλλα υγιή στοιχεία ως σωματείο κυρίως στην πλειοψηφία των αγνών υποστηρικτών του. Σήμερα μας αντιπροσωπεύει σε ένα διεθνή αγώνα και τα οφέλη από αυτό είναι πολλαπλά. Όχι μόνο για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την Κύπρο, τον τουρισμό και το πολιτικό μας πρόβλημα.

Για αυτό και εμείς οφείλουμε να φανούμε ανώτεροι των περιστάσεων, όπως άλλωστε θα κάναμε για κάθε ομάδα της Κύπρου, και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια μιας κυπριακής ομάδας έστω και αν συνήθως οι διοικήσεις προβάλλουν περισσότερο το Ελληνικό στοιχείο του σωματείου.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον ΑΠΟΕΛ».