«Καλή επιτυχία λέοντες… Συνεχίζουμε το σερί των επιτυχιών»

Μοναδικός απών ο Χρίστος Κωνσταντίνου ο οποίος θα μείνει παροπλισμένος ακόμη μία εβδομάδα λόγω της πρόσφατης εγχείρησης τυφλού στην οποία υποβλήθηκε...

Η Danoi ΑΕΛ Futsal θα αντιμετωπίσει απόψε στις 21:15 στο «Σπύρος Κυπριανού» σαν τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα την συμπολίτιδα και σκληροτράχηλη ομάδα της ΑΜΕΚ Καψάλου σε αγώνα νοκ-άουτ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Futsal.

Το τεχνικό τιμ μαζί με τους φουτσαλιστές παρουσιάζονται πανέτοιμοι για τον αποψινό αγώνα με στόχο την νίκη-πρόκριση. Μοναδικός απών ο Χρίστος Κωνσταντίνου ο οποίος θα μείνει παροπλισμένος ακόμη μία εβδομάδα λόγω της πρόσφατης εγχείρησης τυφλού στην οποία υποβλήθηκε. Την θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Χρίστος Χατζηγεωργίου.

Στην διάθεση του Πάμπου Χαραλάμπους θα βρίσκεται και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Φάμπιο Αγκιάρ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες 2 εβδομάδες από ένα τραυματισμό στο γόνατο.

CYTAVISION - Live Sports

«Καλή επιτυχία λέοντες… Συνεχίζουμε το σερί των επιτυχιών μας με σοβαρότητα και σκληρή δουλειά, χωρίς να υποτιμούμαι κανένα αντίπαλο», αναφέρεται καταληκτικά σε ανακοίνωση του τμήματος.

Ο Φάμπιο Αγκιάρ
Ο Φάμπιο Αγκιάρ