Καλείται να τους τονώσει το ηθικό ο Κονσεϊσάο

Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στη 2η θέση του Β’ Ομίλου με 31 βαθμούς, 8 περισσότερους από την τελευταία Δόξα, εννιά αγωνιστικές πριν από το τέλος...

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας περιμένει την κάθοδο στην Κύπρο του Τόνι Κονσεϊσάο, στον οποίο εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με όρο εντολής να σταματήσει την κατρακύλα της.

Μέσα σε λίγες μέρες, ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να ανεβάσει τη ψυχολογία και την απόδοση των ερυθρόλευκων, τους οποίους να οδηγήσει στην εκτός έδρας νίκη επί του Εθνικού Άχνας. Η ομάδα της Αμμοχώστου είναι στη 2η θέση του Β’ Ομίλου με 31 βαθμούς, 8 περισσότερους από την τελευταία Δόξα, εννιά αγωνιστικές πριν από το τέλος.

Η διοίκηση του συλλόγου με τις τοποθετήσεις της τόνισε: «Θεωρούμε πως δεν προσφέρεται η στιγμή για περαιτέρω ανακοινώσεις και ανάλυση γεγονότων γιατί μόνο ζημιά και εσωστρέφεια μπορεί να προκαλέσει. Δεν πρόκειται να αποποιηθούμε καμία ευθύνη και θα γίνουν εμπεριστατωμένες αναλύσεις και καταλογισμός ευθυνών εκεί και όπου πρέπει, καθώς ακολουθεί και εκλογική Γενική Συνέλευση τον ερχόμενο Μάιο».

CYTAVISION - Live Sports

Σε μια άλλη τοποθέτηση, η διοίκηση των ερυθρόλευκων εξέφρασε συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα Λονδίνου για την πρόκριση στον τελικό του FA Sunday Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου και αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί εκ μέρους του σωματείου.