Κάποιοι ψάχνουν κίνητρο…

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Πλησιάζουμε στα μέσα της δεύτερης φάσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας και όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν κάποια πράγματα όσον αφορά τις θέσεις κατάταξης των έξι ομάδων, με την ολοκλήρωση της.

Τη στιγμή που ο Κεραυνός δεν μπορεί να… μετακινηθεί από την κορυφή, μετά και από την εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ, ούτε και η πρωταθλήτρια δεν χάνει τη 2η θέση. Την ίδια στιγμή όμως, ο ΑΠΟΕΛ προηγείται κατά ένα βαθμό από την ομάδα που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του μέχρι τώρα πρωταθλήματος, την Ένωση.

CYTAVISION - Live Sports

Κάπου εδώ είναι που εστιάζεται πλέον το ενδιαφέρον, για το ποια θα είναι η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Η απόσταση του ενός βαθμού, κάνει την κατάσταση πολύ ρευστή και ενώ η δεύτερη φάση, έχει ακόμη δρόμο μπροστά της.

Περνάμε όμως και στις δυο τελευταίες θέσεις του πίνακα, όπου βρίσκονται οι ΕΘΑ και Απόλλωνας που φέτος παραπαίουν με μιαν λέξη. Οι δυο αυτές ομάδες, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να ανέβουν στην 4η θέση, βάση και της απογοητευτικής εικόνας που αμφότερες, έχουν παρουσιάσει…

Εν τέλει, είμαστε στην αναμονή για να δούμε αν υπάρξει κάποια θεαματική αλλαγή των υπαρχόντων δεδομένων (εκτός από το ποιος θα τερματίσει στην 3η θέση), αλλά το πλέον πιθανότερο, είναι ότι στις αγωνιστικές που έχουν απομείνει, κάποιοι θα ψάχνουν για κίνητρο (δύσκολη αναζήτηση)…