Κεραυνός: Η πρωτιά δεν χάνεται

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Το γεγονός ότι έκανε ένα κακό ή ας το πούμε πιο… εμφαντικά, ένα κάκιστο ημίχρονο, που του απέφερε τη δεύτερη φετινή ήττα, δεν αλλάζει στο παραμικρό, τη θετική εικόνα που παρουσιάζει στη φετινή χρονιά ο Κεραυνός. Επί τούτου, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς ακόμη και αν αυτός μπορεί να είναι ο πιο άσπονδος εχθρός των ερυθροκίτρινων.

Για το δεύτερο ημίχρονο που παρουσίασε στη Λάρνακα ο Κεραυνός, είναι το σχόλιο. Ένα ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε μόλις 15 πόντους και μοιραία έφυγε με το κίτρινο φύλλο από το «Κίτιον», το βράδυ της Τρίτης. Το σερί των συνεχομένων νικών, σταμάτησε στο 13 για την ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη, μετά από τρεις νίκες πάνω στην πρωταθλήτρια στη φετινή χρονιά.

CYTAVISION - Live Sports

Όταν, όμως, κέρδιζε για τρίτη φορά την ΑΕΚ, ο Κύπριος τεχνικός δήλωνε ότι «θα είμαι πιο ευχαριστημένος αν αυτές οι τρεις νίκες, σημειώνονταν στα πλέι-οφ». Όπως και να έχει. Η πρωτιά δε χάνεται για τον Κεραυνό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα λάθη στη Λάρνακα δεν θα μελετηθούν.

Άλλωστε, είναι μέσα από τα λάθη που ο καθείς μπορεί να γίνει καλύτερος και αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν τώρα στον Κεραυνό, είναι να βγάλουν κέρδος από αυτά που έγιναν στην πόλη του Ζήνωνα. Από εκεί και πέρα, το κακό δεύτερο ημίχρονο πρέπει να ξεχασθεί και στον Κεραυνό να κοιτάξουν τη συνέχεια. Προέχει η μαθηματική εξασφάλιση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας, ενόψει των πλέι-οφ.