Κρίστιανσεν: «Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε…»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, δήλωσε πως η ομάδα του πήρε το λιγότερο από το ματς.

Αναλυτικά: «Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια, διαφωνώ ότι ο Απόλλωνας ήταν η καλύτερη ομάδα, πήραμε το λιγότερο που δικαιούμασταν αν και επειδή σκοράραμε στο τέλος διαμορφώθηκε ως δίκαιο αποτέλεσμα, στον αγώνα προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον Άλεξ Ντα Σίλβα, συγχαρητήρια στους παίκτες μου έδωσαν μια τεράστια προσπάθεια έστω και αν έκαναν υπερπροσπάθεια την Πέμπτη, θέλαμε την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι σημαντική η αντίδραση που κάναμε είχαμε ως ομάδα αλλάξαμε και το σύστημα όταν βάλαμε τον Μπερτόλιο αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε».

Αν θα το μονιμοποιήσει το 4-4-2: «Νομίζω ήταν καλό σήμερα που παίξαμε με δύο επιθετικούς, μάλιστα απέδωσε σε σχέση με το πώς έπαιξε ο Απόλλωνας, είχαμε την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο παιχνίδι, πιστεύω στους έντεκα που επέλεξα, σήμερα είχαμε μόνο μια αλλαγή με τον Λάγο που είχε ένα μικρό πρόβλημα και είμαι χαρούμενος που μπορούμε να αγωνιστούμε έτσι».