Λαβωμένη η Ανόρθωση, αλλά πεισμωμένη

Άμεση αντίδραση με επιτυχία θα ψάξει η Ανόρθωση για να τρέξει για την εξάδα…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Επάνοδο στις επιτυχίες θα επιδιώξει σήμερα η Ανόρθωση, που υποδέχεται την Καρμιώτισσα σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Αμμοχώστου. Άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών δεν υπάρχουν και μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

Ο Ρόνι Λέβι είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Καμπρέρα να ανεβάζει ρυθμούς και να βγάζει σχεδόν όλο το κανονικό πρόγραμμα. Αν και δεν είναι 100% έτοιμος, πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού καλύπτοντας τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Κολούνγκα, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και αναμένεται να είναι στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους.

CYTAVISION - Live Sports

Δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Γκονσάλβες. Με την πιθανή χρησιμοποίηση του Καμπρέρα, ο Ρόνι Λέβι θα νιώθει μεγαλύτερη σιγουριά αφού δεν θα υποχρεωθεί να κάνει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις. Σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Καμπρέρα, τότε θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Καρλίτος και θα διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο νεαρός Κυριάκου.

Εκτός απροόπτου κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, σε ρόλο δεξιού μπακ ο Γκάμπριελ και αριστερού ένας εκ των Σάντος ή Καλδερόν. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σιβού και Ερέρο, στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Οικονομίδης, Βίκτορ και λίγο πιο ως επιτελικός ο Πελέ. Τις θέσεις στα άκρα της επίθεσης θα καλύψουν οι Καρλίτος και Ράγιος και στην κορυφή θα πάρει θέση ο Καμπρέρα.

Μετά και την ήττα από τον Εθνικό Άχνας, στην Ανόρθωση ψάχνουν επειγόντως επιστροφή στις νίκες. Δεν θέλουν να χάσουν άλλο έδαφος στην προσπάθεια εισόδου στην εξάδα. Ο Λέβι μίλησε στους παίκτες του και τους ανέλυσε τον αντίπαλο, αναμένοντας αντίδραση και ετοιμότητα για να μπορέσει η ομάδα του να φθάσει στο τρίποντο και να κοιτάξει τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.