Μέσα στη μέρα τελειώνει ο Λέσκοτ από την ΑΕΚ

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων της Ένωσης με τους εκπροσώπους του Τζολέον Λέσκοτ συνεχίστηκαν ως αργά το βράδυ της Τρίτης (22/11) και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκειά τους υπήρξε ένα έντονο επεισόδιο μεταξύ του Άγγλου δικηγόρου του ποδοσφαιριστή με τον διεύθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσσάνδρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος έκανε απαξιωτικά σχόλια για την ΑΕΚ και ο κ. Λυσσάνδρου, χωρίς δεύτερη σκέψη, διέκοψε κάθε συνομιλία μαζί του, βάζοντας τέλος στη συζήτησή τους.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του ελλαδικού σάιτ “novasports.gr” ο Λέσκοτ θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Δικέφαλο. Ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες και οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του έμπειρου αμυντικού με την ΑΕΚ. Αν μάλιστα δεν υπήρχε και η διαφορά της ώρας με την Αγγλία, ενδεχομένως να είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο η συγκεκριμένη διαδικασία.

CYTAVISION - Live Sports

Ουσιαστικά όμως φαίνεται ότι είναι πλέον θέμα ωρών το οριστικό φινάλε της σύντομης παρουσίας του Τζολέον Λέσκοτ στην Ένωση. Το “γυαλί” άλλωστε είχε ραγίσει από τη στιγμή του τραυματισμού του, όταν είχε επικαλεστεί ότι χτύπησε κάνοντας ποδήλατο στο σπίτι του στην Αγγλία, κατά τη διάρκεια του ρεπό που είχε δώσει ο Κετσπάγια.