Απόλλωνας και Καρμιώτισσα απευθύνουν επείγουσα έκκληση για αίμα

Επείγουσα έκκληση απευθύνει η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, καθώς και το Δ.Σ. της Καρμιώτησσας για τον Ιωσήφ Σελλά, ο οποίος νοσηλεύεται στο Mediterranean Hospital of Cyprus στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση προς τα άτομα της Ομάδας Αίματος Β+, αλλά και σε όλες τις ομάδες αίματος όπως προσέλθουν άμεσα στον Σταθμό Αιμοδοσίας Έγκωμης μεταξύ των ωρών 7:30 π.μ. – 8:00 μ.μ. και στην Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ., για τον φίλο Ιωσήφ Σελλά, ο οποίος νοσηλεύεται στο Mediterranean Hospital of Cyprus στη Λεμεσό».

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας: «Επείγουσα έκκληση για τον αδελφό μας Απευθύνουμε επείγουσα έκκληση προς τα άτομα της Ομάδας Αίματος Β+, αλλά και σε όλες τις ομάδες αίματος όπως προσέλθουν άμεσα στον Σταθμό Αιμοδοσίας Έγκωμης μεταξύ των ωρών 7:30 π.μ. – 8:00 μ.μ. και στην Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταξύ των ωρών 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ., για τον φίλο Ιωσήφ Σελλά ο οποίος νοσηλεύεται στο Mediterranean Hospital of Cyprus στη Λεμεσό».