«Ο Δαμιανού να αφήσει ήσυχο τον ΑΠΟΕΛ»

Η αποχώρηση του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες οδήγησε σε ολομέτωπη επίθεση του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, προς τον ΑΠΟΕΛ και μερίδα οπαδών του, ενώ άμεση ήταν η απάντηση των γαλαζοκιτρίνων.

«Δεν είναι αμελητέο γεγονός ότι κάθε τρεις και μία σκίζουμε λάστιχα Τουρκοκυπρίων, προπηλακίζουμε Τουρκοκυπρίους, δέρνουμε Τουρκοκυπρίους έξω από το ΑΠΟΕΛ και δεν σκάζει μύτη. Εκεί γίνονται. Θέλετε να πάμε γύρω από το ΑΠΟΕΛ και να μετρήσουμε σβάστικες; Θέλετε να πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους για τον νεοφασισμό στην Κύπρο; Υπάρχει νεοφασισμός στην Κύπρο. Και η κυβέρνηση και ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει την ευθύνη και οι διωκτικές αρχές να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη αυτούς τους παραπτωματίες», ανέφερε ο Άριστος Δαμιανού σε εκπομπή του ΡΙΚ.

Ακολούθως το σωματείο και η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν από κοινού ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, για τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων.

CYTAVISION - Live Sports

Αναλυτικά: «Ο κ. Δαμιανού ας ασχοληθεί με την πολιτική και ας αφήσει ήσυχο τον ΑΠΟΕΛ και τα ιδανικά του. Ο ΑΠΟΕΛ επιτυγχάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη αυτό που αδυνατεί ακόμα και να αντιληφθεί ο κ. Δαμιανού.

Ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει αναγνώριση της Κύπρου μέσα από περήφανα επιτεύγματα και ταυτόχρονα ενημέρωση για το πολιτικό μας πρόβλημα, αναφέροντας σε κάθε χώρα που επισκέπτεται τις δίκαιες απαιτήσεις του Κυπριακού λαού.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται στην έκταση που δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά πολιτική τοποθέτηση. Ας μην συγχύζει και ας μην συνδέει το όνομα του ΑΠΟΕΛ με τις συμπεριφορές ατόμων και κυρίως ας στοιχειοθετεί τις κατηγορίες του παρά να κάνει απλό λαϊκισμό.

Κατανοούμε ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις ιδίες αδυναμίες, λογική και επιχειρήματα που έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν από παρόμοια μυαλά. Οι σημερινές του τοποθετήσεις μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν».

Αφορμή για την πιο πάνω ανακοίνωση στάθηκαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή του ΑΚΕΛ, Άριστου Δαμιανού, στο ΡΙΚ.