Ο Γκονσάλες… μήνυμα ελπίδας

Η παρουσία του Αργεντινού επιθετικού είναι ένα μήνυμα ελπίδας πως, ο Άρης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεχασμένος ο Σίλβιο Γκονσάλες, πήρε την ευκαιρία του στο ματς με την Αναγέννηση και την άρπαξε από τα μαλλιά. Η παρουσία του Αργεντινού επιθετικού είναι ένα μήνυμα ελπίδας πως, ο Άρης μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Ο Γκονσάλες, γνωστός ως «Πούλπο» ανέμενε τη στιγμή που θα έπαιρνε φανέλα βασικού, θέλοντας κατά  κάποιο τρόπο να φωνάξει πως είναι κι αυτός μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Τόσο ο Νίκος Ανδρέου που τον χρησιμοποίησε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ακρίτα όσο και ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ τον εμπιστεύθηκαν και τους δικαίωσε για την επιλογή τους.

CYTAVISION - Live Sports

Ο πολύπειρος επιθετικός, τρέχει σαν έφηβος και με την εμπειρία του έχει να δώσει πολλά ακόμη. Η περίπτωση Γκονσάλες αποτελεί δείγμα ότι, έγινε κακή διαχείριση του ρόστερ από τον προηγούμενο προπονητή, κάτι που αναγνωρίζουν και οι παράγοντες του σωματείου.

Επίσης, ένας άλλος έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο Κρίστης Θεοφίλου, παραδίδει μαθήματα στους νεαρότερους συμποδοσφαριστές του. Με την έλευση του νέου προπονητή ανέβασε στροφές και ο Ροζέριο Μάρτινς, ενώ ο Κούλλης Παναγή, με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του, έχει βρει τον περσινό καλό εαυτό του.

Στον Άρη προσδοκούν να φθάσουν σε άλλη μια νίκη, την Κυριακή επί της Δόξας στο Τσίρειο, ώστε να δουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.