Άντρεα για Παναγή: «Το ωραιότερο όνειρο»

721

Η γνωστή χορογράφος Άντρεα Νικολάου και σύντροφος του τερματοφύλακα της Ομόνοιας μίλησε στο περιοδικό «Hello» που κυκλοφορεί με τον «Φιλελεύθερο» κάθε Σάββατο (15/10).

Μεταξύ άλλων η χορογράφος αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παναγή, στην γνωριμία τους ενώ αποκάλυψε και στοιχεία του χαρακτήρα του.

Η γνωριμία σου με τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Κωνσταντίνο Παναγή πώς έγινε; Πριν από δύο χρόνια τον είχα δει τυχαία σε μια καφετερία. Με το που τον είδα, έμεινα αρκετή ώρα να τον κοιτάζω, αλλά ήταν… πλατωνικό. Μέσα από κοινές παρέες, το ένα έφερε το άλλο και ξεκινήσαμε με τον Κωνσταντίνο αρχικά να βγαίνουμε φιλικά. Ο έρωτας τώρα… Νομίζω ότι ήρθε αβίαστα και αυτό είναι το ωραίο στη ζωή του ανθρώπου. Να έρχεται ο έρωτας εκεί που δεν το περιμένεις.

andrea-nikolaouΌταν ο Κωνσταντίνος μπήκε στη ζωή σου, ήσουν έτοιμη για μια νέα σελίδα στην ερωτική σου ζωή; Εκείνο το χρονικό διάστημα είχα πάρει μια μεγάλη απόφαση. Ήθελα να αφήσω στην άκρη το ερωτικό κομμάτι και να αφοσιωθώ περισσότερο στο χορό. Ίσως γι’ αυτό αν θέλεις και με τον Κωνσταντίνο η όλη γνωριμία μας ξεκίνησε πολύ χαλαρά και φιλικά. Έλεγα θυμάμαι στις φίλες μου, πως εάν ερχόταν κάτι στη ζωή μου θα ήθελα να ήταν κάτι όμορφο, ήρεμο και χαλαρό, χωρίς εντάσεις και σκαμπανεβάσματα. Ο Κωνσταντίνος ήρθε στη ζωή μου με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ποιος από τους δύο έκανε την πρώτη κίνηση; Όπως σου είπα και πιο πάνω, όταν ήρθε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος είχα πολλά πράγματα στο κεφάλι μου και αφορούσαν στον επαγγελματικό μου τομέα. Μέσα στο μυαλό μου επικρατούσε το απόλυτο χάος. Ο Κωνσταντίνος έφερε μια απίστευτη ηρεμία στη ζωή μου. Αυτό με έκανε να τον εμπιστευτώ και όταν τον εμπιστεύτηκα τότε ξεκίνησε και η σχέση μας πριν από ένα χρόνο.

andreacentralΈχετε συμπληρώσει ένα χρόνο μαζί λοιπόν… Όντως πέρασε κιόλας ένας χρόνος και ούτε που το καταλάβαμε. Καμιά μέρα μαζί του δεν είναι ίδια. Και στους δυο μας αρέσει το ποδόσφαιρο -λογικό- από την άλλη και στους δυο μας αρέσει να μένουμε σπίτι και να απολαμβάνουμε τις στιγμές μας. Από το να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα στην τηλεόραση μέχρι τις συζητήσεις μας περί ανέμων και υδάτων. Ξέρεις κάτι, πολλές φορές η ζωή είναι απρόβλεπτη, τώρα πια το ξέρω καλά. Ποτέ δεν φαντάστηκα τον εαυτό μου δίπλα από έναν ποδοσφαιριστή. Ποτέ δεν μου πέρασε ούτε σαν σκέψη από το μυαλό. Και να τώρα που ζω δίπλα του το ωραιότερο όνειρο.

Ποια στοιχεία του χαρακτήρα του Κωνσταντίνου, που αγάπησες πιο πολύ; Είναι ένας άνθρωπος πολύ συγκροτημένος, ξέρει τι θέλει και είναι χαμηλών τόνων. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Κωνσταντίνος έχει μία απίστευτη ωριμότητα στον τρόπο που σκέφτεται, κινείται και λειτουργεί. Είναι από τα παιδιά που ξέρουν τι πάει να πει σεβασμός. Δεν θα με φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Δεν σου κρύβω ακόμη, πως ο σύντροφός μου με έφερε ακόμα πιο κοντά στην εκκλησία κι αυτό με ηρέμησε ακόμα πιο πολύ σαν άνθρωπο.

antrea-3Εκτός από το να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο μαζί όταν εκείνος δεν έχει αγώνα, τι άλλο σας αρέσει να κάνετε μαζί; Συνήθως κάνουμε κάτι πάρα πολύ χαλαρό. Είναι πολύ αφοσιωμένος στην καριέρα του και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απόλυτα. Είμαι δίπλα του, τον στηρίζω με κάθε τρόπο όπως κάνει και εκείνος. Σε περίοδο διακοπών μας αρέσει να κάνουμε μακρινά ταξίδια. Μας αρέσουν οι βόλτες με το αυτοκίνητο. Αυτό όμως που απολαμβάνουμε περισσότερο είναι την παρέα του ενός με του άλλου στο σπίτι μας.

Πότε πήρατε την απόφαση να συγκατοικήσετε; Μη φανταστείς, δεν έχει πολύ καιρό. Τους τελευταίους μήνες συζούμε κάτω από την ίδια στέγη.

Ποιος ζηλεύει ποιον; Δεν έχουμε τέτοια θέματα στη σχέση μας. Δεν έχουμε ζηλέψει ποτέ, ούτε καν αυτό που λένε καλοπροαίρετα για να υπάρχει λίγο σασπένς στη σχέση. Όταν καταφέρεις να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου τότε είσαι σε θέση και να τον αγαπήσεις αληθινά.

Με όλα όσα έχεις πει, έχω την αίσθηση πως με τον Κωνσταντίνο ζεις ένα παραμύθι. Δεν θα το έλεγα παραμύθι, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου έκοψα εισιτήριο για να κάνω το πιο όμορφο ταξίδι (χαμόγελο).

antrea-2