Ο Κυριάκου και τα άλλα ταλέντα

Τις ευκαιρίες του περιμένει και ο διεθνής (με την Ελπίδων) μεσοαμυντικός Μάριος Νικολάου, όπως και ο Χρίστος Χατζηπασχάλης (Εθνική Νέων)...

Ευδιάκριτη είναι η πρόθεση του Ρόνι Λέβι να προωθήσει νεαρούς Κύπριους παίκτες στην Ανόρθωση. Στα τρία παιχνίδια που βρέθηκε στον πάγκο έδωσε ισάριθμες συμμετοχές στον πλάγιο φορ Φύτο Κυριάκου, τη μία ως βασικό.

Επίσης επανέφερε στην ομάδα τον επιθετικό Αδάμο Ανδρέου, ο οποίος ήταν στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Εθνικό, μαζί με τον μικρό Μιχάλη Ιωάννου. Τις ευκαιρίες του περιμένει και ο διεθνής (με την Ελπίδων) μεσοαμυντικός Μάριος Νικολάου, όπως και ο Χρίστος Χατζηπασχάλης (Εθνική Νέων).

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεται η προετοιμασία της Ανόρθωσης για το κυριακάτικο (18:00) παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Προερχόμενοι από τραυματισμό είναι οι φορ Καμπρέρα και Κολούνγκα.

CYTAVISION - Live Sports

Ο Καρλίτος, παρότι κέρδισε το πέναλτι στο δεκάλεπτο που εξ ανάγκης αγωνίστηκε κόντρα στον Εθνικό, προέρχεται από απουσία και χρειάζεται να ανεβάσει το επίπεδο της ετοιμότητάς του. Ένας ακόμα επιθετικός, ο Γκονσάλβες, συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.