Όλες οι λεπτομέρειες ταυτοποίησης στο ΑΕΚ Αρένα

304

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ σχετικά με την ταυτοποίηση των φιλάθλων στο νέο της γήπεδο «ΑΕΚ Αρένα».

Όλες οι λεπτομέρειες: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την εφαρμογή του μέτρου της ταυτοποίησης σε όλα τα παιχνίδια στο ΑΕΚ Αρένα, αρχίζοντας από την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη (Δευτέρα 17/10, 19:00).

Το μέτρο της ταυτοποίησης και ο αυστηρός έλεγχος θα γίνεται σε όλους τους φιλάθλους και σε όλες τις εξέδρες του ΑΕΚ Αρένα, στην προσπάθεια για να έχει ο κάθε φίλαθλος την δική του θέση στο γήπεδο και την σωστή συμπεριφορά στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

Για τους φιλοξενούμενους περισσότερες λεπτομέρειες θα δίνονται στην καθιερωμένη αστυνομική σύσκεψη πριν τα παιχνίδια.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να αναγράφουν στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της πολιτικής τους ταυτότητας, την οποία και οφείλουν να παρουσιάσουν στις εισόδους του γηπέδου. Σε περίπτωση που δεν ισχύσει το ονοματεπώνυμο ή τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και τα στοιχεία του εισιτηρίου δεν συνάδουν μεταξύ τους τότε δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.

Ζητάμε εκ των προτέρων την υπομονή και την κατανόηση όλου του φίλαθλου κοινού και τον καλούμε να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο για αποφυγή ταλαιπωρίας στις εισόδους.

Όλοι οι κατόχοι εισιτηρίων διαρκείας και ηλεκτρονικών εισιτηρίων (application) είναι ήδη ταυτοποιημένοι και δεν χρειάζεται οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια».