Ψάχνει στο Τσίρειο νίκη «απογείωσης»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η αρχή έγινε την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι του ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα η Ομόνοια θέλει να δώσει συνέχεια και να αποδείξει ότι μπήκε (για τα καλά) στις ράγες του τρένου που έχει πορεία προς την επιτυχία.

Η σημερινή αποστολή των πρασίνων είναι εξίσου δύσκολη με την προηγούμενη, αφού απέναντί τους θα βρουν την ανεβασμένη ΑΕΛ, η οποία αγωνίζεται και στην έδρα της. Όμως, άπαντες στο «τριφύλλι» παρουσιάζονται αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα προσθέτοντας άλλο ένα τρίποντο στο… σακούλι τους. Και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, η Ομόνοια θα μπει για τα καλά σφήνα ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και θα φωνάξει «παρούσα» για τον τίτλο, έστω κι αν από πλευράς διοίκησης δεν έγινε ποτέ αναφορά σε κάτι τέτοιο.

CYTAVISION - Live Sports

Η δύναμη, το πάθος και η τακτική είναι στοιχεία που θα παίξουν ρόλο στο αποψινό ντέρμπι, γι’ αυτό οι παίκτες της ομάδας θα επιδιώξουν να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο του Τζον Κάρβερ. Γνωρίζοντας πλέον τον Άγγλο προπονητή αλλά και βάσει των όσων έχουν φανεί μέχρι τώρα από τις προπονήσεις, δεν αναμένεται να υπάρξουν εκπλήξεις στις αρχικές επιλογές του. Φαίνεται πως θα εμπιστευτεί ξανά τους παίκτες που έπαιξαν την περασμένη αγωνιστική με την ΑΕΚ και πήραν το σπουδαίο τρίποντο.

Μια πιθανή αλλαγή, η οποία δεν θα διαφοροποιήσει τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα, έχει να κάνει με τον «άσο», με τους Χριστοδούλου και Μπαντή να διεκδικούν τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Βύντρα, ενώ στη διάθεση του Κάρβερ τέθηκε ο Φλορέσκου.