«Πάμε να πάρουμε την πρωτιά» (video)

Μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΛ αναφέρεται στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Σήμερα στις 20.00 στο Σπύρος Κυπριανού δίνουμε ακόμη ένα ραντεβού με την Ιστορία. Με νίκη πάνω στην Ανόρθωση η ομάδα μας τερματίζει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα πάει με άλλη ψυχολογία στη διαδικασία των play-off αφού θα κρατήσει το προβάδισμα της έδρας μέχρι τέλους. Η ομάδα της Ανόρθωσης που βρίσκεται στην 2η θέση (-3β) είναι η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε φέτος στον Α’ γύρο και αυτό από μόνο του δείχνει την κρισιμότητα του αγώνα.

Η Διοίκηση της Tsokkos Danoi ΑΕΛ φούτσαλ κάνει κάλεσμα προς τον κόσμο να κατακλύσει αύριο το Σπύρος Κυπριανού στις 20.00 και να σπρώξει την ομάδα μας για την νίκη, πάντοτε με αθλητοπρέπεια, που αυτό θα ισοδυναμεί με την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την πιο μεγάλη επιτυχία στην σύντομη ιστορία του τμήματος.

CYTAVISION - Live Sports

Την φετινή χρονιά η ομάδα μας έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ, δείχνει αυτοπεποίθηση και κυριαρχεί στο παρκέ προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πλέον όσοι δεν έχουν δει την ομάδα από κοντά θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να την παρακολουθήσουν αύριο το βράδυ.

Δείτε το promo video για τον αυριανό αγώνα. Συσπειρωνόμαστε και πάμε να γράψουμε ιστορία. Το τμήμα φούτσαλ άντεξε σε πέτρινα χρόνια και η φετινή χρονιά θα είναι αύτη που θα το απογειώσει και θα κάνει όλους τους ΑΕΛίστες περήφανους. Όλοι εκεί για το μεγαλείο της ΑΕΛ μας»!