Πανιώνιος: «Οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν το τελικό σκορ»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τα σφυρίγματα του Λαμπρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, που αναφέρει ότι οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν και το τελικό σκορ...

76

Παράπονα από τη διαιτησία του Μάριου Λαμπρόπουλου του συνδέσμου Ηλείας στο χθεσινό (15/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη έχει ο Πανιώνιος και αυτά εκφράστηκαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

Σε αυτήν κάνει λόγο για διαιτητικές αποφάσεις που καθόρισαν το αποτέλεσμα του εν λόγω αγώνα, ενώ κατηγορεί τα αρμόδια όργανα ότι δεν κάνουν τίποτα για την προστασία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές. Οι διαιτητικές αποφάσεις καθόρισαν και το τελικό σκορ ενός αγώνα. Πλέον τα λόγια χάνουν το νόημά τους, από τη στιγμή που τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας, απέδειξαν ότι δεν κάνουν τίποτα για την προστασία μας.

Εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά, ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, με μεγαλύτερο πάθος, αλλά και πείσμα από τις αδικίες που έχουμε υποστεί τις τελευταίες αγωνιστικές».