Πέφτει η αυλαία στη Λεμεσό

Μετά τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ, οι γαλάζιοι θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η ομάδα του Στροβόλου θα επιδιώξει να δραπετεύσει με το διπλό από τη Λεμεσό...

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο τρίτος και τελευταίος χρονικά αγώνας της 5ης αγωνιστικής του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ανδρών θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:00 στην Λεμεσό, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Κεραυνό.

Μετά τη βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ, οι γαλάζιοι θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η ομάδα του Στροβόλου θα επιδιώξει να δραπετεύσει με το διπλό από τη Λεμεσό, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

CYTAVISION - Live Sports

Σήμερα θα διεξαχθούν και τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος γυναικών. Ο Απόλλων θα υποδεχθεί τον ΑΠΟΕΛ (19:30), η Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ θα φιλοξενήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ (16:30), ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΑΕΛ (14:30) στο «Κώστας Παπαέλληνας» θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ.