Πολλές επιλογές, μάλλον δίχως αλλαγές

Στην πρίζα και σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται όλοι στις τάξεις του Άρη. Το παιχνίδι με τη Δόξα, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο, προβάλλει ως το πιο κρίσιμο της περιόδου, καθώς με νίκη θα αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ Κατηγορία.

Γι’ αυτό και έχει πέσει με τα μούτρα στην προετοιμασία της ομάδας του ο Νικόλας Μαρτίδης. Πέρα από τον τραυματία Σκούρτη, ο οποίος έχασε τη σεζόν λόγω τραυματισμού, οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι, δεν υπάρχει άλλη απουσία ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Κατωκοπιάς.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και δύο σημαντικές νίκες, επί του Εθνικού και της Νέας Σαλαμίνας αντιστοίχως. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν να φτάσουν σε ακόμα μία επιτυχία.

CYTAVISION - Live Sports

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Μαρτίδης θα στηριχθεί στους ίδιους που αγωνίστηκαν στο «Αμμόχωστος» με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς πραγματοποίησαν την πιο  ουσιαστική εμφάνιση της τρέχουσας περιόδου. Το ζητούμενο είναι να επιδείξουν τον ίδιο ζήλο και αυτοπεποίθηση, αλλά να είναι και το ίδιο αποτελεσματικοί. Εν τω μεταξύ, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο την Κυριακή, η διοίκηση του Άρη προχώρησε στη μείωση της τιμής του εισιτηρίου με τη Δόξα στα 10 ευρώ.