«Πρέπει να διαχειριστούμε την πρώτη θέση…»

129

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Super ΣΠΟΡ FM μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Πέμπτης (22:05) και τους τραυματίες Ορλάντι και Ντε Καμάργκο.

Το αρχικό του σχόλιο: «Το επόμενο 20ημερο θα είναι σημαντικό όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία καθώς αν πετύχουμε θετικά αποτελέσματα ίσως να είναι καθοριστικά. Το επόμενο παιχνίδι είναι σε δύσκολη έδρα, μια έδρα με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους αλλά εμείς θα πάμε με σκοπό το βαθμολογικό κέρδος. Την μελετήσαμε σαν ομάδα, ξέρουμε τα δυνατά και τα τρωτά της σημεία και τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο» και συνέχισε λέγοντας:

«Οι ομάδες που προέρχονται από πρωταθλήματα που υπάρχει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, δίνουν μεγάλη σημασία στον ευρωπαϊκό όμιλο και μετά τον Δεκέμβριο προσαρμόζονται στο πρωτάθλημα και παρουσιάζονται πολύ καλύτερες. Το τι δείχνει στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος δεν έχει καμιά σημασία με το τι θα δείξει στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Για την μάχη του ομίλου: «Είναι ένας όμιλος ισορροπημένος, όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα, εμείς το πετύχαμε στον καλύτερο βαθμό. Εμείς στην έδρα μας αν πετύχουμε το απόλυτο και έχουμε και κέρδος εκτός κλειδώνουμε το εισιτήριο. Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την πρώτη θέση και πρέπει να βάλουμε κόπο στο γήπεδο για να την διατηρήσουμε. Στόχος μας είναι να πάμε στην Βέρνη και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Ντε Καμάργκο και Ορλάντι: «Οι δυο ποδοσφαιριστές κάνουν πρόγραμμα πιο δύσκολο από το κανονικά αλλά άλλο το ατομικό πρόγραμμα και άλλο να είσαι στις κανονικές προπονήσεις και να παίζεις στα διτέρματα. Όπως αντιλαμβάνομαι είναι κάπως δύσκολο να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Ο προπονητής μας είπε ότι δεν θέλει να ρισκάρει, τους θέλει 100% έτοιμους για να επιστρέψουν».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην Ελβετία: «Γύρω στα 400 άτομα. Εδώ και 10 μέρες κλείσαμε την ναυλωμένη πτήση. Γύρω στα 100 άτομα εκτός της πτήσης εξασφάλισαν επίσης εισιτήρια και θα έρθει και ένας μεγάλος αριθμός ατόμων από την Αγγλία και τις γύρω περιοχές».