Φανιέρος: «Προπονητές πολλοί»

Την ευθύνη για την αποτυχημένη πορεία του Ερμή στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανέλαβε γι’ ακόμη μια φορά ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» Λούκας Φανιέρος, ο οποίος παρουσιάστηκε αποφασισμένος για τη δημιουργία μιας πιο δυνατής ομάδας στη νέα σεζόν. «Πλήρως αποτυχημένη η χρονιά. Εγώ φταίω και κανείς άλλος. Όταν είσαι πρόεδρος, πρέπει να αναλαμβάνεις την ευθύνη. Κάναμε πολλά λάθη. Θα προσέξουμε τη νέα περίοδο. Δεν θα χαλάσουμε τον κορμό της ομάδας», τόνισε με δηλώσεις του στον «Άστρα».

Ανάμεσα σε άλλα ο διοικητικός ηγέτης του αραδιππιώτικου συλλόγου ανέφερε για την επιλογή να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες στα παιχνίδια του β’ γκρουπ: «Όταν βάζουμε νεαρούς, λένε ότι στήνουμε τα παιχνίδια. Εμείς κερδίσαμε την ΑΕΛ με νεαρούς. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε νεαρούς παίκτες απ’ όλες τις ομάδες που αξίζουν. Ο Πιέρος ήταν στα αζήτητα, του δόθηκε η ευκαιρία, την αξιοποίησε και τώρα έχει τη μεγαλύτερη αξία».

Τέλος, για το θέμα του προπονητή στη νέα σεζόν, ο Λούκας Φανιέρος ήταν ξεκάθαρος: «Αν ο Κάρλος Κορβεράν θέλει να συνεχίσει, θα παραμείνει. Αν όχι, προπονητές πολλοί».