Σχολικοί Αγώνες: Η ώρα των τεσσάρων τελικών

Ολοκληρώνονται αύριο με τη διεξαγωγή των τελικών, τα παγκύπρια σχολικά πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης Λυκείων.

Συγκεκριμένα, στο βόλεϊ κοριτσιών τον τίτλο του πρωταθλητή διεκδικούν στο «Σπύρος Κυπριανού» το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λεμεσού και και το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου (9:00), ενώ την ίδια ώρα στο Απόλλων Αρένα, το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου και το Λύκειο Λινόπετρας διεκδικούν την 3η θέση.

Στο βόλεϊ αγοριών, τον τίτλο θα διεκδικήσουν στο «Σπύρος Κυπριανού» (11:00) το Grammar School Λεμεσού με το Αθλητικό Σχολείο Παραλιμνίου (φωτό). Στον μικρό τελικό που θα γίνει στο Απόλλων Αρένα θα αγωνιστούν η Αγγλική Σχολή Λευκωσίας και το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας (11:00).

CYTAVISION - Live Sports

Στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας κοριτσιών τον τίτλο θα διεκδικήσουν στο Κίτιον το Λύκειο Κύκκου Β΄ και το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου (9:00), ενώ την 3η θέση θα διεκδικήσουν στο Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας το Λύκειο Βεργίνας και το Λανίτειο Λύκειο (9:00).

Στα αγόρια, για τον τίτλο θα παλέψουν στο Κίτιον, το Λανίτειο Λύκειο και η Αγγλική Σχολή Λευκωσίας (11:00), ενώ την 3η θέση θα διεκδικήσουν το Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Πάφου και το Λύκειο Κύκκου Β΄, στο Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας (11:00).